Dobbe Luchtvracht

Uw klantenorders op tijd en schadevrij afgeleverd?

Met Dobbe Luchtvracht transport kunt u daarop rekenen. Wij vervoeren uw klantenorders van en naar Schiphol naar en vanuit bestemmingen in heel Nederland en vele Europese landen. Flexibel, professioneel en uiterst betrouwbaar.

Dobbe Luchtvracht

AEO


Bewezen betrouwbaar

Betrouwbaarheid is onze kwaliteit. Dat bewijzen we iedere dag. 99,8% van onze transportorders leveren we op tijd en schadevrij af. Een performance waar u uw voordeel mee kunt doen.

Direct inzicht in de status van uw transportorders

U kunt de status van uw orders 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar online volgen in ons order entry systeem. Realtime. Omdat onze vrachtwagens zijn voorzien van boardcomputers, wordt het moment van laden en lossen direct ingegeven op locatie.

Gecertificeerd en deskundig

Dobbe Luchtvracht is als erkend vervoerder geregistreerd bij de ACN. Onze chauffeurs beschikken allemaal over een VOG (bewijs van goed gedrag) en hebben de cursus medewerker Luchtvracht gevolgd.

Flexibel en one-stop-shopping

U vraagt, wij organiseren en transporteren. Ongeacht de bestemming, de soort lading en het gewenste aflevermoment. Naast het transport kunnen wij ook voorraden opslaan, beheren en op afroep verzenden. En ook als uw zendingen omgepakt, gescand of verzegeld verzonden moeten worden, regelen wij dat.

Dobbe Luchtvracht
Login Order Entry

Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op het order entry systeem.