Bij Dobbe maken mensen het verschil

Wij zijn op zoek naar jou!

Professionals

Professionals

Gek op je logistieke vak én op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij bieden jou prima arbeids- voorwaarden, uiteraard. Maar bovenal een werkomgeving waar jouw mening en ideeën tellen. Dus, kom maar op en daag ons uit!
Dobbe-opleiding

Dobbe-opleiding

Ken je het gevoel? Vast te zitten in de schoolbanken terwijl het avontuur buiten gebeurt? Dan is de Dobbe-opleiding echt iets voor jou. We leiden je op tot chauffeur of warehouse medewerker mét baangarantie. Dus, waar wacht je nog op? Zien we je morgen?

Stage of bijbaan

Stage of bijbaan

Student of scholier en op zoek naar een interessante stage? Of naar een 'sponsor' voor je hobby? Wij zijn een erkend leerbedrijf en maken graag ruimte voor aanstormend talent. Uit welke hoek die ook komt waaien. Ben je al onderweg?

Je bent meer dan welkom

Aangenaam, dit zijn wij

Image

Met Dobbe in de picture

Voor de camera's

Overdag 'gewoon' aan het werk en 's avonds 'gewoon' op tv. Het kan je bij Dobbe Transport zomaar gebeuren, zoals onze collega Ben Dompeling die in het NOS Journaal mocht toelichten hoe wij omgaan met het dagelijkse Nederlandse fileleed. 
Bekijk de uitzending >

Image

Familiebedrijf

In alle opzichten

Bij Dobbe Transport delen we meer met elkaar dan alleen een leuke, uitdagende baan en informatie over transport, opslag en kwaliteit. Zoals een lach, weekendbelevenissen, een schouderklopje en oprechte aandacht voor het thuisfront. Want leven is meer dan werken alleen.

Image

Dobbe sfeer

Vieren doen we samen

Typisch Dobbe? Samen werken is hier ook samen vieren. Er gaat bij ons niet veel onopgemerkt voorbij. Of het nu voor een nieuwe klant is, een personeelsfeestje, een verjaardag of werkjubileum van een van de collega's, we hangen hier maar wat graag slingers op!

“JE KOMT OP DE GEKSTE PLEKKEN, DAT AVONTUUR VIND IK HET ALLERGAAFST”

Jurgen heeft een grote auto van de zaak

En daar profiteert de 19-jarige Jurgen van der Graaf van.
Jurgen is vrachtwagenchauffeur en heeft hij van heel Nederland misschien wel de grootste wagen van de zaak.

Werken in een bedrijf waar jij aan het stuur zit?

Jouw ideeën tellen bij Dobbe Transport

We kunnen een boek schrijven over hoe leuk het is om bij ons te werken, maar het liefste laten we je het persoonlijk zien. Neem contact met ons op voor een rondleiding en een goed gesprek over jouw ambities. De koffie staat voor je klaar!


Gunstig gelegen, direct aan de A4, nabij Schiphol (10 min), Amsterdam (15 min) en Rotterdam (20 min).

Veenderveld 116
2371 TX, Roelofarendsveen
The Netherlands

Op de hoogte blijven?

Heb je een vraag?

Direct bellen

Dagelijkse leukigheden