Trots op onze oorsprong

Image

Een groot warm hart

voor onze omgeving

Dobbe Transport is al ruim 170 jaar gevestigd in Roelofarendsveen, gemeente Kaag en Braassem: een markante gemeente midden in het Groene Hart. De gemeente Kaag en Braassem staat bekend als een ondernemende gemeente met relatief veel ondernemers, zeer betrokken medewerkers en een gevarieerd en actief verenigingsleven. We zijn er trots op hier onderdeel van te zijn. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend om lokale verenigingen, initiatieven en evenementen, waarbij onze medewerkers ook vaak betrokken zijn, op verschillende manieren te ondersteunen. Voorbeelden van hoe we dat doen, leest u hieronder. 

Samenwerken met sporthelden

In 2009 stond er een jonge sporter bij Dobbe Transport aan de deur: vastberaden een topper te worden en ook vastberaden zelf de sponsors te vinden om dit mogelijk te maken.

Dit was onze kennismaking met schaatser Renz Rotteveel. We hebben Renz in de loop der jaren regelmatig mogen ondersteunen in zijn mooie carrière, zoals zijn in 2018 nog bij de organisatie van de tweede editie van Schaatsen Luleå in Zweeds-Lapland. 

Trotse sponsor van de Veense Kerremus 

De 105e Veense kermis op een rij! Wij zijn er zeker weten weer bij. Sterker nog als ruim 170-jarig Veens transportbedrijf hebben we er nog nooit één overgeslagen. We zijn er net zo gek op als jij: op de gezelligheid, op soep met slaatje, op dweilen door het dorp, op de Uitkaik en alle andere Veense spelen én – natuurlijk - op de echte Veense corsohumor. We feesten zelf maar wat graag mee, dus vinden we het vanzelfsprekend dat we als Dobbe Transport ook dit jaar weer een bijdrage aan het Oranjecomité leveren om de kermis tot een ongekend succes te maken.

Kom jij je kerremus versieren bij Dobbe Transport?

En als jij voor de kermis nog wat ‘Veense Tulpies’ wil verdienen, dan ontvangen we je met open armen op ons bedrijf aan het Veenderveld in Roelofarendsveen. Er is bij ons altijd ruimte voor stagiaires en vakantie- en weekendwerkers. Dus als jij het net als wij een uitdaging vindt om de boel in beweging te zetten, zowel in het kermisweekend als in ons bedrijf (als Bob welteverstaan ;-)), dan zien we je graag verschijnen. En wie weet, versier je bij ons niet alleen een tijdelijke baan, maar blijf je – net als met de kerremus - gezellig bij ons plakken! Kommie er al an?

Spektakel bij Dobbe Transport

De energie spoot van het podium af. De tien dansers van iLL Skill Squad grepen het publiek op de volgepakte tribune zaterdag 23 maart direct bij het hart met hun creatieve, knotsgekke en wervelende dansshow. Een weergaloze show die opgevoerd werd op een wel heel bijzondere locatie: het warehouse van ons transportbedrijf!

Zaterdagochtend reden onze vrachtwagens er nog af en aan. Zaterdagmiddag werd het warehouse met behulp van de vrijwilligers van stichting Wij omgebouwd tot een echte theaterhal met een prachtige industriële uitstraling. In die ambiance kwam de theatershow van iLL Skill Squad ’s avonds prima tot zijn recht. Het was een show waarin dans, muziek, video en humor moeiteloos met elkaar verweven werden. Zelfs het ‘live’ omkleden aan de zijkant van het podium leverde een creatieve bijdrage aan het spetterende geheel.

Het publiek, dat bestond uit onze klanten en dorpsgenoten, beloonde de groep terecht met een staande ovatie. ‘Want het was cool, vet en gaaf!’ aldus één van de vele aanwezige kinderen.

Als één van de hoofdsponsors van Stichting Wij bedanken wij alle vrijwilligers, bezoekers en natuurlijk de tien ‘creatieve gekken’ van iLL Skill Squad voor een fantastische avond in ons eigen Dobbe warehouse!

wij denken graag met u mee

Wat is uw logistieke uitdaging?


Een goed gesprek over uw logistieke uitdagingen en onze oplossingen? Dat kan. Graag zelfs! 

We komen naar u toe of ontvangen u met open armen en lekkere koffie in Roelofarendsveen.


Gunstig gelegen, direct aan de A4, nabij Schiphol (10 min), Amsterdam (15 min) en Rotterdam (20 min).

Veenderveld 116
2371 TX, Roelofarendsveen
The Netherlands

Op de hoogte blijven?

Heb je een vraag?

Direct bellen

Dagelijkse leukigheden