Dobbe Transport opent

nieuw bedrijfspand

Tijdens een drukbezochte feestelijke bijeenkomst voor klanten en medewerkers opende Dobbe Transport op zaterdag 25 maart jl. officieel zijn nieuwe bedrijfspand, dat aan de bestaande bedrijfsgebouwen toegevoegd is. De in Roelofarendsveen gevestigde logistiek dienstverlener breidt hiermee zijn op- en overslagcapaciteit uit met 1000 m2, 9 docks en 4000 palletposities. De nieuw-bouw biedt daarnaast ruimte aan 12 extra werkplekken en een multifunctionele vergader- en trainingsruimte.
De neven Piet en Eric Dobbe, 5e generatie in het familiebedrijf Dobbe Transport, openden de  middag door de genodigden zowel in het Nederlands als in het Frans welkom te heten. Daarmee onderstreepten zij dat het werkterrein van Dobbe Transport zich zeker niet alleen tot Nederland beperkt. De logistiek dienstverlener verzorgt de opslag, de overslag en het (inter)nationale transport voor klanten met diverse producten die op verschillende wijzen behandeld en getransporteerd moeten worden: gekoeld, ongekoeld, special care (medicijnen, gevaarlijke stoffen) et cetera. Piet en Eric benadrukten in hun openingswoord dat de nieuwbouw en de continue groei die Dobbe Transport doormaakt vooral teamprestaties zijn van alle medewerkers, die dagelijks als één team voor de klanten van Dobbe Transport klaarstaan.

Ingericht met oog voor medewerkers

Hoe belangrijk medewerkers voor Dobbe Transport zijn, blijkt onder andere uit de zorg en aandacht die besteed is aan de indeling en de inrichting van het nieuwe pand. Het nieuwe bedrijfspand heeft het Breeam Excellent certificaat gekregen. Dat betekent dat het gebouwd is met de nieuwste duurzame technieken en materialen en voldoet aan de hoogste criteria op het gebied van duurzaamheid. Dat is ook binnen terug te zien. De werkplekken in de loods en in het kantoor zijn modern, licht, veilig en pragmatisch ingericht. De medewerkers bevestigden dit tijdens de rondleidingen door het nieuwe bedrijfspand volmondig: het is hier prettig en overzichtelijk werken.

Klaar voor de toekomst en uitbreiding dienstverlening

Daarnaast speelt de nieuwbouw in op de wensen en behoeften van (potentiële) klanten. De genodigden konden zien dat de loods volledig uitgerust is voor de op- en overslag van gekoelde producten en gevaarlijke stoffen en voldoet aan alle wettelijke eisen op dat gebied. Er zijn onder andere een CO2 blusgasinstallatie en een CO2 koelinstallatie aanwezig: laatstgenoemde maakt gebruik van 100% groene en natuurlijke koudemiddelen. Om te ervaren hoe alles in de praktijk werkt, konden klanten tijdens de opening tot de verbeelding sprekende 3D filmpjes bekijken. De reacties hierop waren eensluidend: Dobbe Transport laat met de nieuwbouw zien voorbereid te zijn op de toekomst. De logistiek dienstverlener heeft tevens letterlijk ruimte gecreëerd voor verdere uitbreiding van zijn dienstverlening: na de recente certificering voor het transport van farmaceutische goederen, verwacht Dobbe Transport daar op korte termijn het certificaat voor de opslag van deze goederen aan toe te voegen (GDP Compliant).

Maatschappelijk betrokken – donatie goede doelen

Piet en Eric Dobbe grijpen de officiële opening aan om de grote verbondenheid met de lokale gemeenschap te benadrukken. Dobbe Transport is in 1845 opgericht in Roelofarendsveen en is daar anno 2017 nog steeds gevestigd. Een verbintenis waar de familie Dobbe trots op is en blij mee is. Dobbe Transport doneert daarom een mooi geldbedrag aan de lokale, goede doelen Stichting Fietsmaatjes en Hospice Amandi. Immers, wie iets te vieren heeft, trakteert. 

Image

wij denken graag met u mee

Wat is uw logistieke uitdaging?


Een goed gesprek over uw logistieke uitdagingen en onze oplossingen? Dat kan. Graag zelfs! 

We komen naar u toe of ontvangen u met open armen en lekkere koffie in Roelofarendsveen.


Gunstig gelegen, direct aan de A4, nabij Schiphol (10 min), Amsterdam (15 min) en Rotterdam (20 min).

Veenderveld 116
2371 TX, Roelofarendsveen
The Netherlands

Op de hoogte blijven?

Heb je een vraag?

Direct bellen

Dagelijkse leukigheden