Aanpak met resultaat

Zo werken we samen

De Dobbe-aanpak, ook voor uw bedrijf

Ons team van ruim 200 medewerkers is trots op ons bedrijf en doet er alles aan om uw logistieke hart sneller te doen kloppen. Samen staan we ervoor uw opdrachten efficiënt, goed en betrouwbaar uit te voeren, tegen de laagst mogelijke kosten. We geloven daarbij in dienstbaarheid, samenwerken en in directe, open communicatie.

Slimmer én groener, passend bij uw vraag
We presteren vandaag én denken continu na over de toekomst. Omdat we snappen dat uw bedrijf altijd in beweging is en nooit stilstaat. Daarom dagen we onszelf uit om onze dienstverlening nog slimmer én groener te maken. Zo groeien we met u mee, in welke richting u ook gaat.
Certificeringen en praktische innovaties
We beschikken over alle relevante certificeringen en investeren in praktische oplossingen die de flexibiliteit en de benuttingsgraad van onze opslag- en transportcapaciteit vergroten en onze CO2-uitstoot verlagen. Een voorbeeld daarvan is onze geconditioneerde aanhangwagens met een dubbele, beweegbare laadvloer. 

Lean werkwijze, procesintegratie met klanten
Gezond verstand, betrokkenheid en kilometers ervaring zijn de pijlers onder onze dienstverlening in de dagelijkse praktijk. Dit alles hebben we geïntegreerd in onze op Lean gebaseerde werk- en kwaliteitborgingsprocessen en in onze vergaande procesintegratie met onze klanten (warehouse management systeem).

Certificaten

BEWEZEN GOED EN BETROUWBAAR

24/7 inzicht

PROCES-
INTEGRATIE

Lean

STRAKKE WERKPROCESSEN

Innovatie

FLEXIBELER
GROENER
Image

Wij staan voor

Onze beloften

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Daarvan kunt u bij ons 100% op aan. Dus kunt u bij ons rekenen op:

Digitale procesintegratie

Real-time inzicht in performance: dashboard, track & trace

Proactief advies

Innovatie en slimme oplossingen op maat

Efficiency in transportbewegingen

Duurzame en zo milieuvriendelijk mogelijke oplossingen

Zekerheid in kwaliteit en kwantiteit

Een partner die meegroeit met uw ambities

MEER INFORMATIE EN DOWNLOADEN

Certificaten en lidmaatschappen

Image

Keurmerk

Transport en Logistiek

Dit is een overkoepelend keurmerk voor het goederenvervoer over de weg. Het keurmerk is gebaseerd is op het managementmodel van het Instituut voor Nederlandse Kwaliteit (INK). Met dit certificaat laten we zien dat we ons kwaliteitsbewakingsysteem goed geborgd hebben in onze organisatie en continu inzetten ten behoeve van kwaliteitsverbetering.

Image

AEO

erkenning

Op basis van een beoordeling van onze werkwijzen en veiligheids-systemen heeft de overheid ons ontheffing gegeven voor bepaalde fysieke- en documentcontroles (Douane en Veiligheid). Dat betekent dat onze goederenstromen sneller verwerkt worden, met minder logistiek oponthoud en met minder administratieve lasten. 
Image

BioSkal

Met dit certificaat tonen we aan dat we voldoen aan alle eisen die door Skal Bio Control gesteld worden aan de opslag en het vervoer van biologische grondstoffen, halffabricaten of eindproducten. We worden tijdens periodieke inspecties gecontroleerd op de uitvoering van ons door Skal goedgekeurde kwaliteitshandboek biologische opslag. 

Image

BioSkal (locatie Aalsmeer)

Met dit certificaat tonen we aan dat we voldoen aan alle eisen die door Skal Bio Control gesteld worden aan de opslag en het vervoer van biologische grondstoffen, halffabricaten of eindproducten. We worden tijdens periodieke inspecties gecontroleerd op de uitvoering van ons door Skal goedgekeurde kwaliteitshandboek biologische opslag. 

Image

PGS

Wij voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving ten aanzien van de opslag van gevaarlijke stoffen (ADR-certificering) en werken volgens de PGS richtlijnen. We hebben daarin omschreven hoe wij omgaan met de opslag van gevaarlijke stoffen, de risico's die daaraan verbonden zijn en de gevolgen ervan in het geval van rampenbestrijding. 

Image

BRC

BRC Global Standard Storage & Distribution waarborgt de logistieke keten in de opslag en distributie van voedingsmiddelen, verpakkings-materialen en consumentengoederen. Als houder van het BRC-certificaat tonen we aan dat we voldoen aan de eisen van de BRC en dat we de kwaliteit en de voedselveiligheid in onze processen kunnen garanderen.

Image

Lean & Green

Lean & Green Europe is hét programma voor duurzame Logistiek in Europa. Het stimuleert organisaties om met elkaar te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau, door maatregelen te nemen die niet alleen kostenbesparingen opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren én tot een efficiëntere inrichting van de  processen leiden. Wij zijn aangesloten op dit programma. 
Image

Breeam

Ons bedrijfspand heeft het Breeam Excellent certificaat gekregen. Dat betekent dat het gebouwd is met de nieuwste duurzame technieken en materialen en voldoet aan de hoogste criteria op het gebied van duurzaamheid.
Image

Erkend leerbedrijf

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB met twee doelen: 1) Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. 2) Bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. SBB verbindt beroepsonderwijs en bedrijfsleven op landelijk, sectoraal en regionaal niveau.

wij denken graag met u mee

Wat is uw logistieke uitdaging?


Een goed gesprek over uw logistieke uitdagingen en onze oplossingen? Dat kan. Graag zelfs! 

We komen naar u toe of ontvangen u met open armen en lekkere koffie in Roelofarendsveen.


Gunstig gelegen, direct aan de A4, nabij Schiphol (10 min), Amsterdam (15 min) en Rotterdam (20 min).

Veenderveld 116
2371 TX, Roelofarendsveen
The Netherlands

Op de hoogte blijven?

Heb je een vraag?

Direct bellen

Dagelijkse leukigheden